J2 PhotoFactory is ontstaan uit een jarenlange vriendschap. Sinds de jaren '90 delen Joost en Jurgen hun passie voor Fotografie & Video, Multimedia, ICT, Muziek en later ook Social Media.

Daar waar Jurgen de draaiende motor is achter de website en de technische kant van zaken, is Joost het creatieve brein van J2 PhotoFactory. Ze hebben allebei hun eigen kracht, kennis en vaardigheden. Hun expertise kunnen ze dan ook perfect inzetten bij J2 PhotoFactory waardoor ze u op alle fronten optimaal kunnen adviseren om tot de allerbeste en mooiste resultaten te komen.

(Bijna) alles wat denkbaar is behoort bij J2 PhotoFactory tot de mogelijkheden!

U wilt na afloop van uw evenement of feest blijven genieten van de mooie momenten die u en uw gasten hebben beleefd.

U wilt uw gasten een blijvende herinnering meegeven van uw feest, evenement of productintroductie.

U wilt meer omzet maken met uw product door het inzetten van fotomarketing, direct printen van foto's met kortingsbonnen en hierdoor uw markt vergroten.

U wilt uw eigen bedrijf of evenement promoten via Social Media en hierdoor meer exposure krijgen maar weet niet waar u moet beginnen.

U wilt graag iets 'unieks' bieden aan uw klanten/gasten maar u ziet door de bomen het bos niet meer. 

U wilt...  Misschien wel iets heel anders. 

J2 PhotoFactory biedt méér dan alleen fotograferen.

Joost en Jurgen willen u graag adviseren en samen zoeken naar een pakket aan mogelijkheden dat bij uw wensen en uw budget aansluit. Uiteraard is het ook mogelijk dat u alleen gebruik maakt van de HashTag Printer.

Neem nu contact op wanneer u graag wilt dat J2 PhotoFactory binnenkort bij uw evenement of feest aanwezig is of komt fotograferen.

Joost

 

 

 

Joost van Beusekom
Art Director & Photographer

Al ruim 10 jaar werkzaam in de evenementenbranche en al sinds 2009 bezig als fotograaf. Door zijn creatieve geest en kritische oog is Joost van Beusekom de juiste "sparrings-partner" om samen met u het juiste product voor uw feest of evenement te kiezen.

Vader van 2 meiden, familieman en liefhebber van een lekker (buitenlands) biertje. Muziek, fotografie en design zijn zijn grote passies.

 

 

 

jurgen

 

 

 

Jurgen van der Heijden
Operational Director & Sales Manager 

Met meer dan 15 jaar ervaring in de ICT-branche en meer dan 10 jaar als zelfstandig ondernemer is Jurgen van der Heijden de "go-to guy" op het gebied van techniek en verkoop.

Vader van 2 jongens en een enorme liefhebber van Disney, Formule 1 en daarnaast als slagwerker al jaren actief bij een muziekvereniging.